Saint Petersburg Stadium - Zenit Arena, Saint Petersburg, Russland Gruppe eller foretak?

X

Besøkende fans må sitte i "Borte"-avdelingen. StubHub  vil ikke ta noe ansvar for handlinger som tas av klubbene mot besøkende fans som prøver å få tilgang til andre avdelinger av stadion.

Informasjon
Дата и время проведения матча могут измениться
Date and time to be confirmed
Alle billetter betales i NOK. Prisene i USD er beregnet for informative formål.

Filtrer etter

Beliggenhet Tilgjengelig Pris pr. billett Betal i opptil 12 avdrag Pris pr. billett

Andre arrangementer av Zenit


Zenit Saint Petersburg - Fenerbahce

Hvis du vil være en del av denne fantastiske hendelsen, så sørg for at du får deg noen Zenit Saint Petersburg - Fenerbahce billetter, og nyte denne kommende hendelsen live på Saint Petersburg Stadium - Zenit Arena. Saint Petersburg Stadium - Zenit Arena er mer enn klar til å ta imot Zenitfans fra hele verden med åpne armer. Hva venter du på? Bli med i gjengen, og ikke gå glipp av det for alt i verden. Kjøp dine Zenit Saint Petersburg - Fenerbahce billetter på en praktisk, 100 % trygg og enkel måte, akkurat her på StubHub!

LUKK

Finner du ikke prisen du leter?

Gi oss noen flere detaljer om hva slags billetter du ønsker og vi vil informere deg når vi finner noen billetter som passer til dine kriterier

Gi meg beskjed!

Zenit Saint Petersburg - Fenerbahce

Saint Petersburg Stadium - Zenit Arena

  • Saint Petersburg
Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.