Premier League

Ønsker du å kjøpe Premier League billetter? Premier League er en utrolig populær serie blant fotballinteresserte nordmenn. Hver helg valfarter tusenvis av norske fotball fans over Nordsjøen for å få med seg denne spennende ligaen. Billetter til Premier League kan ofte være vanskelige å få tak i, spesielt fra de største klubbene. StubHub kan hjelpe deg med å overvinne dette hinderet.

Årets Premier League er mer spennende enn noen gang

Årets utgave av Premier League ser ut til å by på svært spennende kamper fra alle lagene som er med. Manchester United og Manchester City stiller med erkerivalene Pep Guardiola og Jose Mourinho som nye managere, mens den tidligere italienske landslagssjefen Antonio Conte har tatt over Chelsea. I tillegg blir det spennende å følge Jürgen Klopps første hele sesong i sjefsstolen på Anfield Road. Den engelske eliteserien spilles fra august til mai, og totalt spiller hvert lag 38 kamper. Premier League billetter finner du her på StubHub. Vi gir deg muligheten til å følge storklubber som Chelsea, Tottenham, Arsenal, Liverpool, Manchester United og Manchester City på deres respektive legendariske stadioner. Her kan du få med deg noen av de største fotballstjernene i verden. Kanskje Zlatan eller Aguero scorer noen flotte mål eller kanskje den dyktige keeperen Schmeichel lager reell måltørke? Fotballen er rund og alt er mulig i engelsk fotball. Bli med og overvær stemningen!

Opplev verdens største stjerner med StubHub

Premier League er verdens største fotballiga og det er definitivt stor rift om disse kampbillettene. Hos StubHub er det mer enn 100.000 kunder som kjøper og selger sine billetter, trygt og enkelt. Sørg for å se en skikkelig fotballkamp denne sesongen!

Populære fotballkamper

Alle billetter betales i NOK. Prisene i USD er beregnet for informative formål.
Alle billetter betales i NOK. Prisene i USD er beregnet for informative formål.


Billetter til årets klubblag i Premier League


Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.