Ligue 1

Frankrike er mer enn kunst, vakker arkitektur og matkultur. Ligue 1 har de siste årene blitt en virkelig toppliga og kan by på noen av fotballens største stjerner og mest fastsfylte oppgjør. I kombinasjon utgjør dette en ferieopplevelse du sent vil glemme. Start planleggingen og skaff deg dine Ligue 1 billetter i dag.

Fotball av topp kvalitet og fransk eleganse

Mange av fotballens virkelig store stjerner har kommet fra Frankrike, men i de senere år har også den franske toppdivisjonen, Ligue 1, blitt kjent som en kvalitetsliga, og du finner noen av fotballens største stjerner og mest kvalitetssterke lag her. En enorm satsing på toppfotball i Frankrike og tung investering har gjort Frankrike til et attraktivt land for merriterte stjerner, og det er ingen som blir overrasket over at de franske lagene holder stand til siste slutt i de europeiske storturneringene. Se stjerner som Radamel Falcao og Kylian Mbappé leke seg på topp hos regjerende seriemester Monaco, eller nyt pasningsmagien hos kaptein Dmitri Payet i Marseilles. Mest spenning knytter det seg kanskje til om fransk fotballs største lag de siste årene Paris Saint-Germain klarer å gjenerobre tronen, anført av stjerner som Ángel Di Mariá, Thiago Silva og sist, men ikke minst, fransk fotballs nye hovedattraksjon; Neymar. Ta del i magien, gjør et besøk til Frankrike til et mål for den kommende sesongen og skaff deg billetter til Ligue 1 nå!

Ta del i magien på nært hold

Med et omfattende utvalg av billetter til en rekke arrangementer og en trygg videreformidling mellom fans og følgere, er det ikke uten grunn av mer enn 100.000 kunder stoler på StubHub som sin billettleverandør. Besøk oss og skaff deg dine billetter til Ligue 1 i dag.


Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.