StubHub gir deg muligheten til å kjøpe billetter La Liga. Spanske La Liga er utvilsomt blant de beste fotballigaer. Spanske lag har det siste tiåret vært dominerende i de store europacupene, og nå har du muligheten til å kombinere en tur til varmere strøk med å se topplag som Barcelona, Real Madrid og Valencia i aksjon.

 


Opplev spansk toppfotball med La Liga billetter

StubHub gjør det mulig for deg å finne La Liga billetter og se stjerner som Messi, Ronaldo og Bale direkte på legendariske stadioner som Santiago Bernabeu i Madrid eller Camp Nou i Barcelona. La Liga består av 20 lag som spiller 38 seriekamper hver. Serien varer fra august til mai, og de tre største klubbene er utvilsomt Real Madrid, Barcelona og Atlético Madrid. Disse tre lagene var i en klasse for seg forrige sesong, men Barcelona trakk det lengste strået til slutt og sikret seg nok et seriemesterskap. Den spanske toppdivisjonen består likevel av mer enn de tre store klubbene, og både Sevilla og Valencia har ambisjoner om å bite fra seg i toppen av årets sesong. I tillegg blir det spennende å se hvordan de tre nyopprykkede lagene kommer til å gjøre det. Alaves, Leganes og Osasuna skal alle prøve lykken på det høyeste nivået. Sesongens høydepunkt for de fleste er nok likevel El Clasico, kampene mellom de to rivalene Barcelona og Real Madrid.

La Liga er en av de beste fotballigaer i Europa og de spanske lagene har noen av verdens største stjerner på banen. StubHub gir deg muligheten til å se alle de spanske topplagene i aksjon denne sesongen. Gjør som mer enn 100.000 andre kunder og kjøp dine billetter trygt gjennom oss.


Billetter til alle kamper i La Liga


Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.