Ishockey VM 2018

Gjør deg klar for Ishockey VM 2018, som denne gang avholdes i vårt naboland Danmark. Med en kort reisevei har du nå muligheten til å oppleve mange av ishockeyverdens største stjerner på nært hold og kjenne på den unike atmosfæren og temperaturen som oppstår når iskrigerne entrer banen for å gjøre opp om det virkelige store trofeet. Skaff deg dine ishockey vm billetter nå!

Høy temperatur på iskald is

I Ishockey VM 2018 kan vi virkelig love deg en opplevelse som byr på både iskald is og høy temperatur på banen. Med suksessen til våre norske NHL-spillere, og i første rekke Mats Zucarello Aasen, har ishockey opplevd en stor opptur i Norge. Nå har du sjansen til å se våre egne stjerner bryne seg mot ishockeyens virkelige superstjerner. Det hele foregår denne gang i vårt naboland Danmark, og med kamper i byene Købehavn og Herning skal det være overkommelig å få med seg flere høydepunkter i løpet av dette arrangementet. Følg Norges vei til sluttspillet i en krevende gruppe bestående av blant annet Finland, USA og Canada, og ikke minst söta brors oppgjør mot Russland og Tsjekkia i den andre gruppen. Mesterskapets arenaer Royal Arena og Jyske Bank Boxen har begge kapasitet til ca. 15.00 tilskuere og er garantert å sette rammen for noen fantastiske isdueller. Vær sikret å få med deg denne opplevelsen og kjøp billetter til ishockey vm 2018 nå.

Gjør deg klar for actionfylte isdueller på nært hold

Det er ikke uten grunn at mer enn 100.000 kunder stoler på StubHub som sin leverandør av billetter. Med billettdistributører over hele verden er sjansen stor for at du finner billetter til ditt favorittarrangement hos oss. Tar du sjansen på å vente? Skaff deg billetter til Ishockey VM 2018 nå!

Ishockey-VM 2018 i Danmark

Alle billetter betales i NOK. Prisene i USD er beregnet for informative formål.Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.