Sikker informasjon og garantier

Hva er StubHub?

StubHub er verdens største marked for billetter, med billetter tilgjengelige for mer enn 10 millioner begivenheter, sport, musikk og teater i over 40 land. Vi gir fans muligheten til å kjøpe og selge billetter når og hvor som helst gjennom våre stasjonære og mobile opplevelser.

StubHub eies av eBay, og har revolusjonert markedet for billetter i 2000 . Vi fortsetter å lede det gjennom innovasjon. Vår innovative mentalitet skapte den første interaktive appen for billetter, og det første interaktive kartleggingsverktøy for plasser, 360 graders virtuelle visninger av lokaler, og teknologi for å bestemme prisen på billetter og finne beste plassering.

Stubhub har utviklet mer enn 60 solide partnerskap med MLB, NBA, NHL, MLS, NCAA, og med AEG, AXS Spectra Ticketing & Fan engasjement. Ved å kjøpe Ticketbis mai 2016, har StubHub utvidet til over 40 nye markeder.

Hvorfor er det forskjellige priser?

Selgere publiserer sine billetter på vår hjemmeside, og velger den prisen de anser som hensiktsmessig.

Ikke alle billetter har samme pris, siden hver selger står fritt til å bestemme sine billetters verdi, selv om det ikke samsvarer med beløpet som selgeren opprinnelig kjøpte billetten for. Som sådan, kan du finne billetter billigere eller dyrere enn den opprinnelige prisen.

Hvordan beskytter vi kjøperne?

Selgerne vil bare motta betaling når kjøperen har deltatt på arrangementet. På denne måten kan vi sikre at billetten er ekte og tilsvarer setet som kjøperen har valgt.

Videre må alle selgere oppgi kredittkortinformasjon for å garantere en sikker og rask transaksjon.

Hvordan beskytter vi selgerne?

Etter et fastsatt antall dager etter arrangementet, er selgeren automatisk garantert betaling for solgte billetter.

I tilfelle problemer angående selgers betalinger, vil StubHub forvalte og ta seg av kostnadene, og spare kjøpere fra eventuelle ulemper.

Er det noen kundeservice?

Ja, vi har støtte i hele verden. Vi er avhengige av både lokale kontorer og personlig kundeservice som er tilpasset behovene til hvert enkelt marked.

På grunn av dette, er vi alltid tilgjengelig for å hjelpe brukerne på deres eget språk og med presis informasjon om kjøp, salg eller arrangementer. For eventuelle spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss på help.norway@ticketbis.com

Å hente billetten din

Vi garanterer at hver billett som er oppført vil ankomme i tide for arrangementet.

Når kjøpet er bekreftet, vil selgeren sende billettene til adressen som er oppgitt av kjøperen.

For kjøp i siste liten innkjøp, blir billetter levert personlig på steder i nærheten av åstedet eller stadion. Dette er for å unngå eventuelle uforutsette problemer og garanterer at billettene vil komme trygt frem.

Mange av billettene er like. Hvordan vet jeg hvilken jeg skal velge?

Her er noen forslag å huske på når du velger dine billetter:

Hvorfor kjøpe billetter på StubHub?

StubHubs Løfte.

Hva er StubHub’s FanProtectTM garanti?

Hver FanProtectTM bestilling er 100% garantert, med kundeservice hele veien til plassen din. Vi står bak hver bestilling, slik at du kan kjøpe og selge billetter med total sikkerhet.

FanProtectTM for kjøpere

FanProtectTM for selgere

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.