We connect people to inspiring event experiences

StubHub International blir mer uavhengig med nye eiere, etter å ha oppnådd CMA -godkjenning.

Alle StubHub-enheter utenfor USA og Canada skal bli en ny og uavhengig gruppe.

BOSTON I MASSACHUSETTS, 8. september 2021. Digital Fuel Capital («Digital Fuel») – et operatørselskap for investering som fokuser på å utvikle ledere innen netthandel – har oppnådd godkjenning fra Competition and Markets Authority (CMA) for å bli ny eier av StubHub International (SHI).

Direktør for Digital Fuel , Carson Biederman, sier: «Vi gleder oss over å bli nye eiere av StubHub International. Etter mye tid og en lang prosess kommer nå teamene i London, Madrid, Bilbao og Berling til å danne et nytt og uavhengig selskap. Sammen gleder vi oss til å utvikle StubHub International som en smidig og konkurransedyktig markedsplass for billetter, med fokus på å hjelpe fans med å få tilgang til liveopplevelser og sikker billettoverføring.»

Wayne Grierson, daglig leder i StubHub International, sier: «Det er vårt oppdrag å hjelpe fansen med å få tilgang til utrolige opplevelser. Vi gleder oss til å bli uavhengige, mens vi hjelper fans med å komme seg tilbake på konserter, teatre og stadioner.»

Om StubHub International

Etter CMAs granskning av sammenslåingen mellom viagogo og StubHub, ble det bestemt at StubHubs internasjonale enheter (alle enheter unntatt dem i USA og Canada) skulle avhendes og gjøres uavhengige av StubHub og viagogo. Den nye og uavhengige gruppen består av virksomheter i Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania og mange andre internasjonale markeder. StubHub gjør fans i stand til å kjøpe og selge billetter til titusenvis av arrangementer. Med prisbelønt kundeservice i ryggen, innebærer StubHubs FanProtect™-garanti at hver billett har garantert gyldighet, eller at kundene mottar en erstatningsbillett med tilsvarende eller bedre verdi, eller pengene tilbake.

Om Digital Fuel Capital

Digital Fuel Capital er et Boston-basert operatørselskap for investeringer og en av de mest aktive oppkjøperne av netthandelsvirksomheter. Digital Fuel støtter egne virksomheter med ressurser innen intern ytelsesmarkedsføring, netthandel, datavitenskap og teknologi, i tillegg til aktivt samarbeid mellom sine porteføljeselskaper og strategiske relasjoner til eksterne partnere som er best i klassen.


Mer enn 300 000
billetter solgt

Mer enn 90 000 arrangementer

Hva gjør vi?

StubHub bringer sammen folk som ønsker å selge sine billetter til arrangementer rundt om i verden med fans som ønsker å kjøpe dem.

En sikker og transparent plattform

Vi garanterer sikkerheten til transaksjonen og kundetilfredshet for både kjøpere og selgere.


STUBHUBS LØFTE

FanProtectTM Garanti

Vi står bak hver bestilling, slik at du kan kjøpe og selge billetter med 100% sikkerhet.

Tilgang til millioner av arrangementer over hele verden

StubHub er verdens største billettmarkedsplass.

Letthet

Vi snakker språket ditt; Vi bruker valutaen din. Den enkleste måten å kjøpe og selge billetter på.

FanProtectTM Garanti

Kjøp og selg billetter sikkert og enkelt på verdens største billettmarkedsplass

Hver bestilling er 100% garantert, med kundeservice hele veien til plassen din. Vi står bak hver bestilling, slik at du kan kjøpe og selge billetter med 100% sikkerhet.


Kjøp billetter med tillit

Få gyldige billetter til alle arrangementer

Hvis det er et problem med bestillingen din, gjør vi alt vi kan for å finne erstatningsbilletter. Hvis begivenheten din blir avlyst uten ny dato, får du full refusjon.


Selg billetter trygt og sikkert

Det er gratis og enkelt å liste opp billettene dine

Bare sett inn prisen, du kan justere den når som helst, og når du har solgt, blir billettene dine levert raskt og problemfritt, etterfulgt av en rask betaling. Du trenger ikke å kontakte kjøpere; det gjør vi!

Lær mer om FanProtectTM: FAQ.


Hvorfor er det forskjellige priser?

Selgerne legger ut sine billetter på vår hjemmeside og setter salgsprisen de anser som hensiktsmessig.

Ikke alle billettene koster det samme, fordi hver selger kan sette et annet beløp som ikke samsvarer med den opprinnelige billettprisen. På grunn av dette kan du finne billetter oppført over og under den opprinnelige billettprisen på StubHub.


Hvordan velger man den beste billetten?

Selgerne er ansvarlig for å oppgi billettdetaljer, spesielt den nøyaktige plasseringen.

Velg billetter med mest mulig informasjon, for eksempel blokk og rad. På denne måten vil du være i stand til å bruke kartet til å finne din foretrukne plassering.

For arrangementer utenfor byen din kan du be om at billettene leveres til overnattingsstedet ditt, for eksempel et hotell eller en leilighet.


Hvorfor kjøpe på StubHub?

Verdens største markedsplass for billetter

På StubHub vil du finne et bredt utvalg av billetter til arrangementer som er utsolgt på andre billettsalgsplattformer.

Et verdensomspennende fellesskap

Du kan kjøpe når det passer deg i din egen valuta og språk for arrangementer over hele verden.

Vi er alltid her for å hjelpe.

StubHub har et stort team i over 40 land, og er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer som måtte oppstå.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.