Endelig klart for fotball verdensmesterskap 2018

Nå kan du gjøre deg klar og skaffe deg Fotball Verdensmesterskap 2018 billetter til selveste fotball verdensmesterskapet. Dette er en nervepirrende turnering, i tillegg til en fantastisk folkefest som arrangeres på mange ulike steder og stadion i Russland. Arrangementet holdes fra 14. juni til 15. juli sommeren 2018. Dersom du vil ta turen og få med deg kampene kan du finne billetter til kampene hos StubHub. Dette er en gyllen anledning til å gå for en litt annerledes og begivenhetsrik sommerferie. 

Fotballfest i Russland

Hvert fjerde år arrangeres det spennende fotball verdensmesterskapet, og i 2018 er det duket for fotballmatcher på flere ulike russiske arenaer. Mange av arrangørbyene har du nok hørt om allerede, som Sotsji, Moskva og St. Petersburg. Det er mange forberedelser i sving for å huse det årlige mesterskapet, og stadion blir bygget og renovert slik at de står klare til å ta imot publikum og fotballspillere til sommeren. Denne turneringen er en seriøs affære, og det er mye som står på spill. Er du en av de heldige som har billetter til en av kampene kan du få med deg en storslått folkefest og nervepirrende kamper i Russland. 

Det største arrangementet for fotballfans

I sommer skal en rekke land møtes i matcher mot hverandre og du kan forvente mange spennende fotballøyeblikk. Alle lagene er delt inn i grupper, og vinnere i gruppene går videre til playoffs om videre kvalifisering til å være med på verdensmesterskap i fotball 2018. Hvis du har store forhåpninger til ditt favorittlag, og i tillegg ønsker en tur til kulturspekkede og interessante Russland, kan du se etter billetter på StubHub. Du kan for eksempel få med deg en historisk begivenhet på St. Petersburg stadium, eller sjekke ut den kjente OL-byen Sotsji. Det går aldri ubemerket hen at det skal konkurreres om å bli verdensmester i fotball. Det er nettopp derfor du bør være ute i god tid, slik at du får sikret deg Fotball Verdensmesterskap 2018 billetter. Når arrangementet nærmer seg kan du også finne andre som selger sine billetter her. 

Få med deg historiske kamper under verdensmesterskapet

Det er lite som er så spennende som verdensmesterskap i fotball, og det er faktisk en slik begivenhet du kommer til å huske resten av livet. De kvalifiserte landene har landslag toppet med sine aller beste spillere. Gruppene for kvalifisering ble trukket allerede i 2015, så finalespillet til sommeren blir selveste høydepunktet etter de siste årenes harde kamper. Til sommeren får vi se verdens beste fotballspillere knive om det tungtveiende trofeet. Disse får sitt navn inngravert på trofeet i 18 karat gull, som sendes på rundgang til de nye vinnerne hvert fjerde år. Hvert fotballmesterskap samler folk fra hele verden for å heie frem sitt hjemland, eller landet de holder mest med. Det er klart at hver turnering er historisk, og det er ingen tvil om at det i år også blir høy spenning på fotballbanen. Forrige gang dette arrangementet ble holdt var det Tyskland som tok den historiske seieren, i sluttkampen mot Argentina tilbake i 2014. Så spørsmålet er, hvor er du under fotball verdensmesterskapet i 2018?


Don't miss any of the top games!X

For å være tilstede på World Cup 2018-kamper må du ha en FAN-ID. Når kjøpet er bekreftet, vil kundeserviceteamet vårt kontakte deg angående forespørselen din om FAN-ID.Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.