Stadion Doosan Arena, Pilsen, Den Tsjekkiske republikken Gruppe eller foretak?

X

Besøkende fans må sitte i "Borte"-avdelingen. StubHub  vil ikke ta noe ansvar for handlinger som tas av klubbene mot besøkende fans som prøver å få tilgang til andre avdelinger av stadion.

Alle billetter betales i NOK. Prisene i USD er beregnet for informative formål.

Filtrer etter

Beliggenhet Tilgjengelig Pris pr. billett Betal i opptil 12 avdrag Pris pr. billett

Andre arrangementer av FC Viktoria Plzen


FC Viktoria Plzen - GNK Dynamo Zagreb

Hvis du vil være en del av denne fantastiske hendelsen, så sørg for at du får deg noen FC Viktoria Plzen - GNK Dynamo Zagreb billetter, og nyte denne kommende hendelsen live på Stadion Doosan Arena. Stadion Doosan Arena er mer enn klar til å ta imot FC Viktoria Plzenfans fra hele verden med åpne armer. Hva venter du på? Bli med i gjengen, og ikke gå glipp av det for alt i verden. Kjøp dine FC Viktoria Plzen - GNK Dynamo Zagreb billetter på en praktisk, 100 % trygg og enkel måte, akkurat her på StubHub!

LUKK

Finner du ikke prisen du leter?

Gi oss noen flere detaljer om hva slags billetter du ønsker og vi vil informere deg når vi finner noen billetter som passer til dine kriterier

Gi meg beskjed!

FC Viktoria Plzen - GNK Dynamo Zagreb

Stadion Doosan Arena

  • Pilsen
Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.