Europa League

Europa League 2017/18 er allerede i gang med sine kvalifiseringskamper, og snart kan du få oppleve stemningen i en turnering der de nest beste lagene i Europa samles for å kjempe om tittel og en plass i neste års Champions League! Europa League billetter kan kjøpes allerede nå på StubHub. Sikre deg klassiske oppgjør med de aller største fotballklubbene i Europa.

Hvem tar steget opp?

Europa League 2017/18 blir en meget spennende turnering, her skal flere av de beste klubbene i Europa konkurrere mot hverandre – og kvaliteten har kanskje aldri være høyere enn den er nå. Skaff deg billetter til Europa League 2017/18 og sikre deg samtidig muligheten til å se de mange norske spillerne som spiller, eller har spilt i utenlandske klubber. Kombiner fotballkampen med en weekendtur med familien til Europas fantastiske storbyer for full valuta for pengene. I Europa League er de nest beste samlet for å kjempe om å ta steget opp til mesterligaen. Det er historisk sett her du finner mye morsom fotball med mange mål og overraskende resultater. Selv om Europa League er lillebroren til Champions League er denne turneringen minst like spennende å følge med på, og man kan forvente på lag, kamper og spillere i toppklasse. Uansett hvilket lag du heier på, kommer Europa League garantert til å by på mange godbiter.

Gjør det enkelt og kjøp dine billetter i dag

Europa League 2017/18 kommer til å bli den beste turneringen til nå, med store europeiske topplag som vil kjempe hardt om trofeet. StubHub er foretrukket billettleverandør av over 100 000 kunder og sikrer deg billettene enkelt og til en bra pris!


FotballklubberVi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.