Trondheim Spektrum, Trondheim, Norge Gruppe eller foretak?

Alle billetter betales i NOK. Prisene i USD er beregnet for informative formål.

Filtrer etter

Beliggenhet Tilgjengelig Pris pr. billett Betal i opptil 12 avdrag Pris pr. billett

Andre arrangementer av Deep Purple


Deep Purple Trondheim

8. november 2017 braker det løs i Trondheim Spektrum, når Deep Purple tar over scenen. Deep Purple Trondheim er konserten for alle ungdommer og voksne som digger hardrock-musikk. Bandet er kjent for å lage spektakulære konserter, så dette er en unik mulighet du ikke vil gå glipp av. Deep Purple Trondheim billetter kjøper du hos StubHub.

Gå ikke glipp av Deep Purple konserten i Trondheim

Deep Purple er et storslått band fra England som ble opprettet i 1968. Bandet regnes som, sammen med Led Zeppelin og Black Sabbath, pionerer innenfor musikksjangeren hardrock. Deep Purple har hatt stor suksess siden oppstarten, men de har hatt størst suksess i USA. Hardrock-bandet hadde sin storhetstid i årene 1968-1973, men de holder seg fortsatt på toppen med rocka musikk. I 2013 ga de ut albumet, "Now what?!" som klatret til topps i land som Norge, Tyskland, Tsjekkia og Østerrike. Den 8. november 2017 inntar bandet scenen i Trondheim spektrum, som har plass til over 6000 mennesker. Billetter Deep Purple Trondheim får du kjøpt trygt og rimelig hos StubHub. Slå deg løs på dansegulvet og bli kjent med nye mennesker med lik musikksmak. Deep Purple Trondheim konserten kommer til å bli en rocka opplevelse som du aldri kommer til å glemme. Gå ikke glipp av muligheten. Kjøp din billett i dag!

Deep Purple konserten starter hos StubHub

StubHub har over 100 000 fornøyde kunder og du kan være sikker på at du får det du betaler for. Du kan også selge billetten din på en trygg og enkel måte. Billetter til Deep Purple Trondheim konserten kjøper du billig og sikkert hos oss.

LUKK

Finner du ikke prisen du leter?

Gi oss noen flere detaljer om hva slags billetter du ønsker og vi vil informere deg når vi finner noen billetter som passer til dine kriterier

Gi meg beskjed!

Deep Purple Trondheim

Trondheim Spektrum

  • Trondheim
Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.