Champions League

Champions League 2017/18 er snart rett rundt hjørnet. De mange kvalifiseringsrundene er allerede underveis om hvem som får retten til å spille i verdens mest berømte turnering. Det er lurt å allerede nå skaffe seg Champions League billetter slik at du kan oppleve Barca, Spurs og The Reds fra Manchester og ta del i atmosfæren i verdens beste turnering.

Du er garantert nye historiske øyeblikk

Champions League 2017/18 inneholder mange berømte lag og fotballspillere. Real Madrid skal forsvare tittelen fra i fjor og vil sikkert møte massiv konkurranse fra topplagene fra Premier League, Bundesliga og Serie A. Billetter til Champions League 2017/18 er allerede klare for salg, og nå er tiden inne for å bruke litt av feriepengene på å skaffe billettene til mesterligaen. Hvem kan glemme øyeblikk som Ole Gunnar Solskjærs matchvinnende overtidsscoring mot Bayern München i 1999 eller Liverpools usannsynlige comeback i Istanbul i 2005. Opplev nye øyeblikk skapt for historiebøkene. Gi deg selv en mulighet til å oppleve Bayern München på Olympiastadion eller kombiner det med en ferietur til England og en av de fem store klubbene som skal delta i år. Se Spurs på Wembley eller en tur til Yorkshire for å se Manchester-lagene brake sammen i europeiske feider med ballen i fokus. Få med deg øyeblikkene som verden vil snakke om i ukevis, målene som trollbinder supporterne live på stadion - sammen med tusenvis av andre fotballelskere.

Kjøp billett i dag og sikre deg øyeblikkene

De beste billettene til Champions League 2017/18 får du hos StubHub som er foretrukket billettleverandør for over 100 000 kunder over hele verden. StubHub hjelper deg med å sikre deg den perfekte opplevelsen og sørger for at du ikke går glipp av høydepunktene i mesterligaen.Lag i Champions League


Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.