Bundesliga

En av Europas beste ligaer er den tyske Bundesliga og nå kan du få oppleve den magiske stemningen på de tyske stadioene i sesongen som kommer. I Tyskland er det stappfulle stadioner hver eneste helg i sesongen og stemningen er alltid munter og hyggelig blant de tyske supporterne. Kjøp Bundesliga billetter i dag og få med deg Dortmund, Bayern Munchen og Hertha Berlin i de mange klassiske oppgjørene.

Den "norske" ligaen

Bundesliga ble etablert som den øverste divisjonen i 1963 og har siden oppstarten vært en av de beste ligaene i Europa. Det har vært, og er, en liga der mange nordmenn har spilt. Jørn Andersen har fortsatt rekorden blant de norske spillerne i antall mål med 67 i nettet, og totalt er det 21 nordmenn som har skåret i Tysklands elitedivisjon. Kjøp billetter til Bundesliga 2017/18 allerede i dag og sikre deg en plass ringside for å se Bayern Munchen kjempe om sin 27. tittel. Bundesligaen er kjent for morsom fotball og mange tette og jevne oppgjør som gjør at du aldri vil kjede deg, nær sagt uansett hvilken kamp du velge deg ut. I Hertha Berlin spiller landslagskeeper Rune Jarstein, som har blitt en av de beste keeperne i Tyskland. Få med deg feberredninger og historiske øyeblikk som det vil snakkes om live, ved å sikre dine billetter i dag på StubHub.

Sikre dine neste sportsopplevelser i dag!

Kjøp billetter til Bundesliga på StubHub sine hjemmesider og opplev atmosfæren i kampene til de klassiske tyske klubbene Werder Bremen, Hertha Berlin og Bayern Munchen. StubHub er en foretrukket leverandør av sportsarrangement av over 100 000 kunder og leverer rikelige med opplevelser i Bundesliga. Kjøp dine billetter i dag og nyt høsten på tur i Tyskland.


Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre web-tjenester. Hvis du fortsatt benytter nettsiden vår, anser vi at du samtykker til denne bruken. Lær mer om Retningslinjer for informasjonskapsler her.